Pand Sprinter Campers
Tekening Camper
Aanbiedingen
Complete camper inbouw vanaf € 4950,-

Camper inbouw voor VW T4/T5, Renault Trafic, Mercedes Vito, etc

U kunt uw eigen (kleine) bestelbus vakkundig laten ombouwen, volgens de eisen van het RDW, al vanaf € 4.950,- inclusief btw en montage. Hiervoor krijgt u een klein hefdak (110cm x 90cm) in de kleur wit, een compleet keukenblok (met 2-vlams gasstel en spoelbak met glazen afdekplaat, een kraan en schoonwatertank) en een 2-persoons zit/slaapbank inclusief kussenset en bekleding.

Tegen meerprijs zijn uiteraard diversen opties mogelijk zoals het dak laten spuiten in de kleur van de bus, een groot hefdak, de vloer en wanden isoleren en afwerken, extra kastruimte, een elektrisch pakket (2e accu, 220 volt aansluiting, aardlekschakelaar, omvormer), koelkast, etc.

Camper inbouw voor Fiat Ducato, Mercedes Sprinter, Renault Master, etc

Het laten ombouwen van een grotere bestelbus, volgens de eisen van het RDW, is al mogelijk  vanaf € 5.525,- inclusief btw en montage. Hiervoor krijgt u een geïsoleerde met vinyl afgewerkte vloer, geïsoleerde en met decorpanelen afgewerkte wanden en plafond, een grote dinette waar een 2-persoons bed van gemaakt kan worden en een compleet keukenblok (met 2-vlams gasstel en spoelbak met glazen afdekplaat, een kraan en schoonwatertank).

Ook hier zijn tegen meerprijs diversen opties mogelijk zoals kastruimte, een elektrisch pakket (2e accu, 220 volt aansluiting, aardlekschakelaar, omvormer), vaste schoon en vuilwatertank, koelkast, toiletgroep, ramen en dakluiken, etc.

Maak eens een afspraak om alle mogelijkheden vrijblijvend door te nemen!


Camper met klapdak
De inhoud van deze site is voor informatieve doeleinden en biedt geen garanties. Yepdesign