Pand Sprinter Campers
Tekening Camper
Camper inbouw
Maatwerk camper inbouw

Sprinter Inbouw De inbouw is vervaardigd van 15 mm watervast multiplex tweezijdig bekleed met een HPL van 0,6 mm in elke gewenste kleur. Door ons worden uitsluitend hoogwaardige materialen en de bekende merken apparatuur gebruikt (Dometic, Cramer, Waeco, Truma, etc). 

Sprinter Inbouw Sprinter InbouwHet keukenblok kan voorzien worden van een 50 liter Waeco koelkast met apart vriesvak. Deze koelkast werkt zelfs bij 42 graden nog optimaal. De thermisch beveiligde kookplaten worden gecombineerd met een bijpassende RVS spoelbak. Beide zijn voorzien van een glazen afdekplaat. De waterkraan is elektrisch en de geluidsarme waterpomp bevindt zich in de watertank.

 Tegen meerprijs kan ook een vaste  schoon- en/of  vuilwatertank worden gemonteerd. Voor de wintersport is er een vorstbeveiliging mogelijk.


De slaapzitbank in de kleine buscampers (bijv VW T4/T5) hoeft niet verplaatst te worden om uit te worden geklapt tot bed. De hoofdsteunen zijn geïntegreerd en vallen in de uitsparingen in het achterkussen. De bank zelf biedt ook een zee aan ruimte.

Sprinter Inbouw  


Sprinter Inbouw Aan de achterzijde kan een zeer grote berglade aangebracht worden. Deze lade is net als het achterkussen uitneembaar waardoor er extra laadruimte ontstaat wanneer u de camper niet gebruikt om te kamperen.

Complete camper inbouw vanaf € 4950,-

U kunt uw nu eigen bus vakkundig laten ombouwen, volgens de eisen van het RDW, al vanaf € 4.950,- inclusief btw en montage. Hiervoor krijgt u een klein hefdak (110cm x 90cm) in de kleur wit, een keukenblok met 2-vlams gasstel, spoelbak en kraan, een 2-persoons zit/slaapbank (inclusief kussens en bekleding) en een tafel met keukenbevestiging.

Tegen meerprijs zijn diversen opties mogelijk zoals wansden en vloer isoleren en afwerken, elektrisch pakket (2e accu, 220 volt aansluiting, omvormer) en het spuiten van het dak in de kleur van de bus.

Camper met klapdak
De inhoud van deze site is voor informatieve doeleinden en biedt geen garanties. Yepdesign