Pand Sprinter Campers Tekening Camper
Links:

Hefdak
Hefdaken in diverse maten voor alle merken

Sprinter Campers levert Reimo en SCA hefdaken in diversen maten en kleuren voor alle gangbare merken bussen.

Om te voldoen aan de minimale stahoogte volgens de eisen Pop-up hefdakvan het RDW kan een klein 'pop-up' hefdak worden gemonteerd.

Deze 'pop-up' hefdaken zijn reeds leverbaar vanaf € 1850,- inclusief btw en montage. Het laten spuiten in de kleur van de bus is optioneel en kan tegen meerprijs worden uitgevoerd. 

Meer stahoogte en ruimte kan worden gerealiseerd met een slaaphefdaken. Een slaaphefdak wordt gemonteerd over de gehele lengte van de bus en wordt standaard geleverd inclusief compleet verstevigingraam.  Een slaaphefdak is reeds leverbaar vanaf € 3950,- inclusief btw, verstevigingraam en montage.

Slaaphefdak T5Voor het slaaphefdak is optioneel een dakbed leverbaar. Hiermee kunnen 2 (extra) slaapplaatsen worden gecreëerd in het hefdak.

Een slaaphefdak wordt geleverd in de standaard kleur wit, maar kan, tegen meerprijs, worden gespoten in de kleur van de bus.


Luifels

Bij zowel de 'pop-up' als de slaaphefdaken is het plaatseCassette luifeln van een luifel geen enkel probleem. Voor het plaatsen van cassette luifels zijn er specifieke  adapters leverbaar.

Er kan ook een luifelrail op het dak worden gemonteerd waar een losse luifel aan kan worden bevestigd.

Deze rail is er in een eenvoudige (aluminium) uitvoering en in een luxe (zwart) uitvoering met voor en achter 'spoiler' voor het afvoeren van het regenwater.

Camper met klapdak
De inhoud van deze site is voor informatieve doeleinden en biedt geen garanties. Yepdesign